De Koffieschool

Wij geloven dat de koffiebes (koffieboon) het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. En daarom bieden we kennis aan voor zowel de brander, de koffie inkoper en verkoper als de professionele- en thuisbarista. We werken met professionele (SCA geaccrediteerde) docenten. Het behalen van professionele SCA certificaten is niet alleen voorbehouden aan de professionele barista, ook de leergierige thuisbarista is welkom in de professionele trainingen.

Mijn eigen koffiebar

Wat komt er allemaal kijken bij het openen van je eigen koffiebar.

Je gaat het roer omgooien en/of je droom waarmaken. Je gaat je eigen koffiebar openen. Je wil alleen niet dat deze droom een nachtmerrie wordt en daarom ga je goed voorbereid aan de slag. In de adviestraining “Mijn eigen koffiebar” bespreken we samen met jou alle punten waar je op moet letten bij het openen van een horecazaak. De training bestaat uit twee delen:

Deel 1: horeca

In deze deeltraining wordt gegeven door horecaadviseur Petra Venekamp. Hierin komen de volgende punten aan bod:

• Het ondernemersplan
  • De administratie
  • Personeel
  • Vergunningen
  • De locatie

Deel 2: koffie

In deel 2 bespreekt Joost Leopold samen met jou:

• inrichting van de werkplek
  • machines
  • koffie
  • de barista
  • trends

De duur van een deeltraining bedraagt 3,5 uur.

De beide delen zijn zowel samen als los te boeken. De kosten bedragen: €475 voor 1 dagdeel €850 voor een hele dag. De prijzen zijn ex btw. Je kan alleen komen maar je mag ook een partner of toekomstig medewerker meebrengen.

Ben je al begonnen met een ondernemersplan, stuur dit dan van tevoren op. En ook na de training kan je ons altijd bereiken voor vragen of mee te denken met je plannen.

Voor boekingen of vragen: klik hier.

Waarom trainen bij De Koffieschool

Bij de Koffieschool zijn wij trots op:
- Onze geschoolde en enthousiaste trainers
- Onze praktijkgerichte aanpak
- Onze kleine klassen
- Onze zeer goed uitgeruste en centraal gelegen trainingslocatie
- Onze oefenmogelijkheid.
- Onze merkonafhankelijkheid.
- En tot slot zijn we heel trots op onze leerlingen die met zoveel passie iedere dag de mooiste koffies bereiden.

Zaken die geopend zijn na het volgend van de training

Het ommekantje
Fausto